voor flexkrachten

Met de Academy for Flex heb je in deze onzekere tijden, waarin er lang niet altijd gegarandeerd voldoende werk voor je is, de mogelijkheid om je kennis en kansen op nieuwe baan te vergoten. Is een cursus Excel iets voor jou? Personal branding misschien? Of toch een training tot bedrijfshulpverlening (BHV)? Het kan allemaal met de Academy for Flex.

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Daarom is het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Academy for Flex is daar dé ideale online plek voor. De Academy is een online opleidingsplatform en biedt jou de mogelijkheid je persoonlijk te ontwikkelen. In de academy staan honderden online lessen, korte trainingen en volledige cursussen. En het aanbod wordt maandelijks uitgebreid. Duizenden mensen maken hier al gebruik van.

Het aanbod aan trainingen is enorm én zeer gevarieerd. Er zijn zelfs Engelse e-learnings beschikbaar. Vind trainingen in verschillende categorieën en kies de training die bij je past. Ontdek op deze manier meer over jezelf en je talenten! Met Academy for Flex zijn er talloze mogelijkheden en stimuleren wij jouw persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Inloggen in je persoonlijke academy kan altijd en overal. Ga nu direct aan de slag met je online training en Log in via je account in Pay4me. Heb je nog geen account? Informeer dan bij je intermediair of opdrachtgever naar de mogelijkheden.

EEN LEVEN LANG LEREN MET ACADEMY FOR FLEX